h00manly, community-based NFT platform

Welkom bij h00manly, de door de gemeenschap gedragen NFT cryptokunst platform waar artiesten hun beste kunststukken tentoonstellen en verhandelen.

Word lid van de NFT-community!

Word lid van de Nederlandstalige NFT-community. NFT’s zijn anno 2021 booming, maar als kunstenaar kan het toetreden tot deze nieuwe manier van exposeren voor veel kunstenaars een brug te ver zijn. Ten minste, dat was het voordat h00manly 90% van het werk voor je heeft gedaan.

Word ook lid van de Nederlandse NFT community op Facebook. In deze groep mogen alleen h00manly-kunstenaars een link naar hun NFT-collectie plaatsen, dus maak gebruik van dit voordeel!

Bezoek onze NFT-indien pagina en verzend jouw mooiste kunstjuweeltjes naar ons toe. Wie weet verschijn jij wel met je eigen collectie op onze OpenSea NFT-account!

Voor vragen kun je ons benaderen op vragen@h00manly.com

Wat zijn NFT’s, en wat kun je ermee?

‘NFT’ is de afkorting van ‘non-fungible tokens’, oftewel niet-overdraagbare tekens. Deze term wordt gegeven aan digitale assets op de blockchain. NFT Cryptokunst kun je zien als digitale cryptokunst met een digitale stempel. Zo kunnen er nooit van één NFT twee of meer kopieën zijn. Lees meer over NFT’s op de Nederlandse website NFTCryptoKunst.nl.

 

error: All h00manly content is protected!